Add Your Link - Web Directory. Add your link today. Linkok - Free Link Exchange Submit Nazent Weblog: Oct 9, 2010
Custom Search

Saturday, October 9, 2010

Prewedding Outdoor - Fajriphoto.com

Prewedding Outdoor - Fajriphoto.com

Link to PREWEDDING OUTDOOR JAKARTA

Underwater Wedding Photography

Posted: 09 Oct 2010 03:09 AM PDT

mmm... rasanya bikin kepingin aja nih, nyobain foto di dalem kolam air dalam laut yang bening, underwater fotografi menurut saya memberikan kesan yang fantastis, karena semua gerakan terlihat natural, seperti rambut, lekukan bahan, dan seterusnya ketika terkena tekanan didalam air membuat esensi tersendiri..
wah... racun nih bener-bener abis blog walking foto-foto orang bule.


Dari beberapa serangkaian artikel yang saya baca, ternyata cukup rumit juga persiapan untuk foto di dalam air ini loh. mulai dari belajar nyelem, hunting lokasi, belajar diving (kalo mau sekalian akadnya di dasar laut) karena pengerjaan season foto bisa dilakukan dibeberapa tempat. misal.... Didalam kolam
b. Didasar Laut
c. Dibak mandi (wkwkw...ga ini becanda)

Buat kamu yang penasaran buat prewedding underwater saya rasa ga cukup rumit deh.. tapi kalo ga salah sewa lensana 'ajegile' denger2 sih di sewa lensanya aja bisa 3,5jt rupiah bersama housing.. gimana upah nyelemnya fotografernya.. wajar mahal, kalo gearnya emang ngaruh ke hasil.com :p

tapi buat yg modal cekak, bisa diakalin itu lah... kan sekarang banyak tuh yang jual mulai dari kamera manual yang masih pake rol film dan kamera digital yang harganya 1 - 5 juta Rupiah :p

nah kalo udah ada dilevel kaya gini yang penting harus cari fotografer yang jago potosop sama komposisi, mau kamera apa juga pasti hasilnya optimal menurut saya.. tapi.... pilihan kembali lagi ke anda... gimana??? tertarik mencoba sendiri di dalem bak mandi??? :p

oh iya saya dapet foto2 bagus nih... semoga dapet gambaran buat para pasangan yang mau prewedding underwater, kira2 pose nya seperti apa :)

-------------------------

These underwater photos of a bride and groom are so dreamy. They must have had an awesome time taking them (and be good at holding their breaths).



(By Jessica Peterson, via Abby Sharp)

-------------------------------

This morning we featured one of Gia Canali's fantastic weddings ~Terri & Joe's budget-friendly wedding at the Mill Valley Outdoor Art Club. We also mentioned that we LOVE Gia's work, not just because it's so fabulous … but also because she knows SO much about what makes for great wedding {and engagement} photos. She goes into detail with her wealth of knowledge on her blog, so if you haven't spent some time reading thru her posts, you're really missing out on tons of valuable information!







While looking around on her website, we came across these underwater engagement photos. Whoa! So great!


Now that's adventurous! Love Gia Canali!


Add to Google Reader or Homepage

Perbandingan Bokeh Lensa-Lensa Nikon

Posted: 08 Oct 2010 11:58 AM PDT

Apa sih bokeh?? buat para pemula dalam fotografi kadang masih awam kalo ditanya ini, bokeh bisa dibilang ngeblur, dan hanya fokus pada area objek yang menjadi foto.. nah ada yang bilang bokeh itu bagus pada bukaan f/2.8 ada yang bilang pada focal leght 85mm. yang jadi permasalahannya lensa model kaya gini mahal nya "naujubilah".

Kata 'bokeh' sendiri berasal dari bahasa Jepang yang berarti 'blur' atau 'kabur'. Istilah bokeh pertama kali dipopulerkan pada tahun 1997 di Photo Techniques Magazine oleh editor Mike Johnston, untuk menunjuk pada obyek foto yang dikelilingi oleh gambar latar belakang yang blur.

nah saya kebetulan bukan orang yang ahli dalam menjelaskan sesuatu lebih baik langsung aja liat perbandingan fotonya dari beberapa kamera dengan fokal lens yang berbeda.. :p yang diambil dari blog om kenrockwell

langsung copas aja ah...

me : om kenrock ijin 'nyolong' eh nyopas yak
kenarok : bata send
me : kaskuser juga ternyata ____


INTRODUCTION

Bokeh is how lenses render out-of-focus areas. Ideally these areas are soft and smooth. The problem is when they instead become harsh or distracting.

I noticed that the bokeh of the 18-135mm lens seemed unusually nice when I was making some head shots of a kid. I got curious, so I compared six of my lenses at 135mm and f/5.6.

These comparisons are made at 135mm, f/5.6 and 9.5 feet (3m). They are from my D80 at medium image size.

Of course people genuinely concerned about bokeh shoot f/2.8 or faster lenses. Newspaper photographers and weekend pros all own some kind of 80-200 f/2.8 lens, and pro fashion photographers love 300mm f/2.8 and 400mm f/2.8 lenses. Thus I also set my 80-200 AFS to f/2.8 in the same comparison, as well as at f/5.6.

You'll notice that the image sizes from the 18-135mm and 18-200mm lenses seems less than the other 135mm lenses. This is because of their IF (internal focus) design.


18-135mm AF-S (click this for lens review, click links below for comparison images)

18-135mm AF-S



18-200mm VR (click this for lens review, click links below for comparison images)


18-200mm VR



80-200mm AF-S (click this for lens review, click links below for comparison images)

80-200mm AF-S



80-400mm VR (click this for lens review, click links below for comparison images)

80-400mm VR



70-210mm f/4 AF (click this for lens review, click links below for comparison images)

70-210mm f/4 AF



105mm f/2.8 Micro AF (click this for lens review, click links below for comparison images)


105mm f/2.8 Micro



80-200mm AF-S at f/2.8 (click this for lens review, click links below for comparison images)

80-200AFS @ 2.8



SUMMARY

That's it. I have no idea why people make this so complicated. Just use what looks good.

^^
si ken arok aja bingung wkwwkwkw.....

Add to Google Reader or Homepage

Blog Bintang Bicara tentang apapun

Blog Bintang Bicara tentang apapun


Kamus Bahasa Alay

Posted: 08 Oct 2010 07:22 AM PDT

Alay sekarang sudah menjadi bahasa sehari2 anak muda, saking banyaknya kosakata sampai bisa dibuat kamus. Bahasa alay memang menjadi fenomena, mereka ada dimana2 dari SMS, status facebook sampai twitter. Tidak ada aturan yang jelas dalam bahasa ini, mungkin tergantung mood dari penggunanya ya. Bahkan pernah ada pengalaman teman ane nih, ada seorang pegawai baru yang [...] Related posts:
  1. Kamus Inggris IndonesiaKamus adalah alat untuk menterjemahkan bahasa. Nah artikel ini akan...
  2. Translate bahasa inggris ke Indonesia dan SebaliknyaAda beberapa software yang bagus untuk translate dari bahasa inggris...
  3. bahasa tubuh wanitaWanita maupun pria itu memiliki bahasa tubuh yang dapat memberitahu...

A look at Firefox beta 1 for Android

 

CNET Crave giveaway: Roku XDS media player
For this week's Crave giveaway, we're serving up the top-of-the-line Roku player, the XDS. Enter now
CNET News
View online  | Share on Facebook
October 08, 2010
A look at Firefox beta 1 for Android
A look at Firefox beta 1 for Android
With Firefox 4 beta 1 for Android, Mozilla's browser is becoming a more serious contender in the mobile market as well as on personal computers. Here's a look at the software.
The latest in health tech
The latest in health tech
HealthCamp SF provides a stage to see some of the latest in health tech and discuss ways to use that gear to create healthier and fitter Americans.
25 years of Pixar's archives
25 years of Pixar's archives
Road Trip at Home: A traveling exhibit of the famed animation studio's artifacts finally comes home to the Bay Area.
eLegs let paraplegics walk again
eLegs let paraplegics walk again
Berkeley Bionics' eLegs robotic exoskeleton is giving paraplegics hope for new freedoms.
Philips LED glows warm
Philips LED glows warm
Lighting granddaddy Philips later this year will start selling an LED bulb designed to replace the common 60-watt incandescent through Home Depot stores.
At Ceatec, cell phones of the future
At Ceatec, cell phones of the future
Ceatec is always a reliable place to spot some of the coolest, most forward-thinking--and sometimes impractical--concept designs for cell phones.
On the scene at Ceatec 2010
On the scene at Ceatec 2010
The annual Japanese gadget fest kicked off this week, with plenty of goodies to tempt technology lovers.
Cisco unveils Umi telepresence gear
Cisco unveils Umi telepresence gear
The pricey Umi service is built around the HD television that the company hopes is a centerpiece of the modern living room.
Census of Marine Life reveals hidden life in oceans
Census of Marine Life reveals hidden life in oceans
The most massive undertaking of its kind, a 10-year project to understand the ocean ecosystem is complete.
Pacific Pinball Expo
Pacific Pinball Expo
Spanning more than 80 years of pinball history, the Pacific Pinball Exposition has fans of the art and science of this storied pastime in flipper-flipping nirvana.
Other CNET resources
 CNET.com  Latest CNET reviews  CNET Downloads
 CNET News  CNET TV  Crave



M A R K E T P L A C E
Image Ad Image Ad Image Ad
Ads By Marchex

The e-mail address for this newsletter is nazent.weblog@blogger.com.
To update your account, please visit our Newsletter subscription center.

Find CNET on Facebook   Follow CNET on Twitter

Unsubscribe from this e-mail | Newsletter help | Privacy policy (updated)



Copyright 2010 CBS Interactive Inc. All rights reserved.
CBS Interactive, 235 Second Street, San Francisco, CA 94105, U.S.A.


CNET