Add Your Link - Web Directory. Add your link today. Linkok - Free Link Exchange Submit Nazent Weblog: Aug 23, 2010
Custom Search

Monday, August 23, 2010

Welcome to ShoeSteal!

Welcome to ShoeSteal.com: View this email as a web page | Get social: ShareThis
To ensure that future emails display properly, please add shoesteal@email.shoesteal.com to your email address book.
twitter @shoesteal ShoeSteal.com on Facebook
Shoe Steal
Home Women Men Kids Brands

Thanks for signing up to receive
emails from ShoeSteal.com

Now that you have joined our email list, you will be
the first to know about exclusive offers and upcoming promotions.

 
customer service shipping & returns my account

BeritaWeb.com

BeritaWeb.com


Jangan Publikasikan Karya Ilmiah di Internet

Posted: 22 Aug 2010 02:02 PM PDT

BeritaWeb.com – Kampus di Indonesia tengah giat-giatnya mempublikasikan karya ilmiahnya di internet. Sekadar mengingatkan, sebaiknya hati-hati. Karena jika salah langkah, aksi yang seharusnya positif malah bisa menjadi bumerang. Demikian diungkapkan oleh Gede Karya, Kepala Biro Teknologi Informasi Universitas Parahyangan saat berbincang santai dengan detikINET di Bandung, akhir pekan ini. “Tidak bisa sembarangan dalam mempublikasikan karya [...]

Shinta dan Jojo Ada di Eksis Meter Nokia

Posted: 22 Aug 2010 01:58 PM PDT

BeritaWeb.com – Pengguna C3 mungkin tak asing lagi dengan aplikasi eksis meter Nokia. Kali ini, bersamaan dengan beredarnya ponsel X5 di pasaran, Nokia menggandeng duet Shinta dan Jojo yang populer dengan video Keong Racun sebagai talen di eksis meter. “Eksis Meter X5 menggandeng Shinta dan Jojo karena mereka kreatif dan berani tampil beda. X5 yang [...]

Jasa Buat Website Iklan Baris

Posted: 22 Aug 2010 11:04 AM PDT

Permisi agan-agan smua, numpang mo buka lapak. Jasa Buat Website Iklan Baris Website iklan baris, sudah pada ngarti kan? Ni website kayak kolom iklan di media cetak gitu deh.. Kalo bangun web kyk bgini, potensi penghasilan dari mana? Banyak gan. Bisa dari kita nyari pengiklan yg mau promo khusus di web itu. Biasanya ada space [...]

Anang's Blog

Anang's Blog


Video Culoboyo Juniol

Posted: 22 Aug 2010 10:00 PM PDT


SERI GRAMMAR SUROBOYO TERBARU VERSI ANAK-ANAK


Video berjudul Culoboyo Juniol ini merupakan seri terbaru dari video Grammar Suroboyo. Video besutan si Ikin ini tidak sama seperti video sebelumnya yang menceritakan dialog antara Suro dan Boyo yang dipenuhi dengan aksen medok Suroboyo lengkap dengan pisuhan-pisuhannya.

Video animasi Culoboyo Juniol ini memang spesial dirilis untuk menyambut hari anak, bisa ditilik dari pemilihan nama video tersebut. CULOBOYO JUNIOL alias SUROBOYO JUNIOR. Video ini menampilkan cerita masa kecil Suro dan Boyo yang penuh dengan kelucuan dan kepolosan mereka.

Segera lihat videonya....

Mengampuni Koruptor ?

Posted: 22 Aug 2010 06:30 AM PDT


Korupsi

Satu berita yang banyak disorot oleh media akhir-akhir ini adalah kejutan dari istana yang disuguhkan oleh Presiden. Beliau memberikan grasi pengampunan bagi para koruptor yang sudah jelas-jelas telah menipu rakyat. Koruptor telah menenggelamkan rakyat ke jurang penderitaan hanya demi mendapatkan kesenangan pribadi....

Korupsi merupakan akar masalah akut bangsa ini... Tengok saja dari sejarah bangsa ini yang tak lepas dari korupsi yang pada akhirnya membuat bangsa ini tak bisa lepas dari jerat hutang... Pada akhirnya mengantarkan penderitaan bagi masyarakat bangsa ini....

Saya pribadi iri pada ketegasan China yang menghukum para koruptor.... Ah... Andai saja hukum di negeri ini tidak kalah oleh segepok uang dan gelimang kemewahan dunia....

Korupsi... Layakkah untuk diampuni????

Blog Bintang Bicara tentang apapun

Blog Bintang Bicara tentang apapun


Cerita dan Hikayat Abu Nawas

Posted: 22 Aug 2010 05:43 AM PDT

Abu nawas adalah sosok pintar dan cerdik, Biasanya cerita dari abu nawas dibuat dengan agak lucu. Bahkan pernah dalam satu hikayat dia mampu untuk menipu malaikat. Nah sekarang ini bagi yaetng menginginkan kumpulan cerita dari tokoh fiksi abu nawas ini, bintang punya beberapa diantaranya dan bisa kamu download.

Kebetulan aja bintang lagi browsing kesana-kemari, eh malah ketemu ebook kumpulan cerita dari nih orang, abu nawas. Memang dia digambarkan sebagai orang cerdik yang sepertinya mempunyai banyak akal. Ya kayak gue ini, selalu penuh dengan kepintaran dan kelucuan.

Download deh bro hikayat dari abu nawas dengan menggunakan link dibawah ini :

Petunjuk (yg merasa cupu) : klik kanan link diatas lalu pilih new tab,  saudara-saudara akan dibawa oleh browser ke ziddu, tempat bintang menyimpan kumpulan cerita abu nawas ini. Lalu klik link download disana, tulis captcha-nya juga lalu tinggal deh SEDOT atau DOWNLOAD. Kemudian buka adobe reader di komputer sampean untuk membaca ebook dari cerita lucu abu nawas ini. Gampang tho!!

Lalu isi cerita dari ebook ini apa mas bintang yang ganteng?

Tentu saja ini bercerita tentang kisah abu nawas. Anda bisa menemuka saat abu nawas merayu Tuhan, atau bagaimana dia berseteru dengan baginda raja atau perdana menteri. Mau tahu bagaimana hikayat saat abu nawas ingin bunuh diri. Semuanya dikemas dalam cerita lucu nan bersahaja.

Hikayat dari abu nawas sendiri berasal dari arab, kalau nggak salah dari cerita yang terkenal 1001 malan. Tapi katanya nih orang benar-benar pernah hidup alias nyata. Konon Abu Nawas adalah orang Persia yang dilahirkan pada tahun 750 M di Ahwaz dan mati 819 SM, Bisa dilihat disini bro sumbernya.Kalau nggak salah lho!! Semua cerita tentang kisah abu nawas menawarkan sebuah kecerdikan untuk memperdaya orang lain yang jahat. Jadi tunggu apa lagi download kumpulan cerita abu nawas diatas.

Related posts:

  1. Cerita Rakyat SangkuriangCerita rakyat dari sunda ini bercerita tentang seseorang yang bernama...
  2. Cerita Dukun CabulMbah dukun ini benar-benar mantep ilmu sihirnya, ini adalah kejadian...

Prices Review: Schwinn 17-Function Bike Computer

Schwinn 17-Function Bike Computer.

Schwinn 17-Function Bike Computer

Rating: (out of 258 reviews)

List Price: $ 19.99

Price: $ 19.99

  • 17-function bike computer for improving workout efficiency
  • Attaches easily and securely to your handlebar
  • Tracks speed, distance, time, calories burned, and more
  • Includes backlit screen for clear viewing

Improve your workout efficiency when cycling with this Schwinn 17-function bike computer. Designed to attach securely to your handlebar, the computer tracks such info as speed, distance, time, and calories burned, helping you develop an effective workout routine with each ride. The computer is easy to install and includes a backlit screen for crisp viewing. About Schwinn
Founded in 1895, Schwinn is an American icon that has been synonymous with quality and innovation. They have built some o



Related Bicycle Computer Products

Popularity: unranked

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel


Prices Review: ZIPP 2010 Bicycle Gear Bag – 80.1900.403.000

ZIPP 2010 Bicycle Gear Bag – 80.1900.403.000.

ZIPP 2010 Bicycle Gear Bag – 80.1900.403.000

Rating: (out of 1 reviews)

List Price: $ 125.00

Price: $ 122.50

Prices Review: Polar Insulated Water Bottle (24-Ounce, White)

Polar Insulated Water Bottle (24-Ounce, White).

Polar Insulated Water Bottle (24-Ounce, White)

Rating: (out of 166 reviews)

List Price: $ 11.99

Price: $ 7.98

  • Double-wall construction: a thermal barrier of air keeps heat out and cold in.
  • Polar Bottles do not contain Bisphenol-A (BP-A), a potentially toxic compound.
  • Fits standard bicycle water bottle cages
  • Wide mouth allows ice cubes easily into the bottle and makes cleaning easy.
  • Dishwasher and freezer safe.

Combining the thermal properties of an insulated vacuum bottle with the lightweight, flexible features of a plastic bottle, the Polar Bottle® is the ideal choice for active people. Simply fill with liquid and ice and hit the trail. For even longer cooling power, fill your Polar Bottle® and store it in the freezer before use. Either way, it will keep liquids cold twice as long as conventional water bottles.



More Bicycle Water Bottle Products

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel


Prices Review: Electra Bicycle Bell (Hawaii)

Electra Bicycle Bell (Hawaii).

Electra Bicycle Bell (Hawaii)

Rating: (out of 3 reviews)

List Price: $ 8.99

Price: $ 6.99

  • Custom Electra Hawaii Bell is the perfect accessory for any bicycle.
  • Bell is chrome with pink and white Hibiscus print.
  • Matching saddle, grips, bag, and sticker set available
  • Fits: Cruisers, Townies, Amsterdams, or other standard bicycle handlebar

Hawaii Bell



More Electra Bicycle Company Bike Products

Popularity: unranked

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel


Prices Review: Nirve Hello Kitty Bike Bell

Nirve Hello Kitty Bike Bell.

Nirve Hello Kitty Bike Bell

Rating: (out of 11 reviews)

List Price: $ 6.99

Price: $ 5.99

  • Hello Kitty Bell
  • give Hello Kitty a ring!
  • Fits 7/8” (22.2mm) diameter handlebars.
  • Just over 2” (55mm) diameter
  • As found on Hello Kitty cruisers

Give Hello Kitty a ring! Black with Hello Kitty face/logo. Just over 2” (55mm) diameter. As found on Hello Kitty cruisers. Fits 7/8” (22.2mm) diameter handlebars.



Popularity: unranked

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel


Prices Review: CycleOps Fluid 2 Indoor Bicycle Trainer Reviews

CycleOps Fluid 2 Indoor Bicycle Trainer Reviews.

CycleOps Fluid 2 Indoor Bicycle Trainer

Rating: (out of 53 reviews)

List Price: $ 329.99

Price: $ 279.99

  • Trainer is a great way to keep your legs in tip-top condition during the off season
  • New larger flywheel delivers twice the inertia for a road-like feel
  • Power band technology offers a wide resistance range
  • Infinite resistance curve ensures increased wattage as you increase speed
  • Self-cooling mechanisms keep the unit performing better, longer

The Fluid2 delivers the best-in-class performance that pro cyclists worldwide demand. There’s nothing like training in the real world. But when you can’t get outside, it’s good to know you’ve got the Fluid inside. Because our engineers went to great lengths to design and build a trainer that captures the feeling of riding in the real world. Minus the potholes and crosswinds.The CycleOps Fluid 2 Trainer is a great way to keep your legs in tip-top condition during the off season. While many cyc



More CycleOps Bike Products

Popularity: unranked

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel


Prices Review: Allen Tension Bar Bicycle Cross-Bar Adaptor

Allen Tension Bar Bicycle Cross-Bar Adaptor.

Allen Tension Bar Bicycle Cross-Bar Adaptor

Rating: (out of 64 reviews)

List Price: $ 19.99

Price: $ 14.96

  • Model 900B
  • Creates a top tube for non-conventional frames
  • Internal spring keeps your bikes secure.
  • Plastic coated hooks protect bicycle’s finish.
  • Lifetime on workmanship and materials

Bicycle Cross-Bar Adaptor



Related Allen Bike Racks Bike Products

3dtvs
accessory
acrobat
adapter
adapters
affiliates
ago
aircraft
airports
ale
cooking
coolpix
cordless
cow
cybershot
ded
desktops
details
dictionaries
diets
digitalcamera
fireplaces
flashdrive
flashplayer
foot
fsb
fsk
gamestore
gardening
garminnuvi
gel